Jdi na obsah Jdi na menu

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

POPTÁVKA NAŠICH SLUŽEB

Jiří Hess je fyzická osoba, se sídlem B.Němcové 402, Lenešice 439 23, IČ: 05771960, podnikající dle živnostenského zákona, která zpracovává v případě vaší poptávky v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou, následující osobní údaje:

  1. jméno a příjmení
  2. emailovou adresu
  3. telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, objednávky, faktury, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností WeDesIn, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně společností Jiří Hess

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

POUŽITÍ COOKIES

Společnost Jiří Hess používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.